Гідролати або гідрозолі являються стійкими інгредієнтами з великою кількістю корисного як для вашої шкіри, так і для навколишнього середовища.

Широко відомі як квіткові води, гідролати – це побічні продукти, що утворюються під час виробництва ефірних олій. Вони є результатом перетворення чогось, що вважається відходом.

Ефірні олії отримують за допомогою дистиляції, утворюючи також гідролати як конденсат, що виділяється під час цього процесу.

hydrolates

Гідролати та їх численні переваги

Квіткові води пов’язані з ефірними оліями, і хоча їх використання та ефекти схожі, вони зберігають деякі ключові відмінності.

Гідролати безпечні для використання будь-ким, від дітей до вагітних або годуючих жінок.

Квіткову воду можна використовувати самостійно або додавати до косметичних продуктів, щоб збагатити формулу та зробити її більш ефективною. Це дуже потужні інгредієнти для догляду за шкірою, що мають багато різних застосувань залежно від квітки.

Наприклад, лавандова вода заспокійлива, ідеально підходить для розслаблення та очищення. Роза з троянди або гамамелісу – це класичний в’яжучий і антиоксидант, який використовується для лікування вугрів та розширених пір.

Екологічна сторона гідролатів

Крім того, що вона прекрасно підходить для вашої шкіри, квіткова вода – це безвідходний інгредієнт, який сприяє сталому використанню квітів у косметиці.

Раніше при обробці квітів основною метою були гідрозолі, що призвели до викидання ефірних масел. У наш час ефірні олії набагато популярніші, а гідрозолі часто залишають осторонь. Ми нічого не пускаємо у відходи, саме тому ми використовуємо гідролати і використовуємо їх для підвищення наших формул.

У Sepai ми хочемо націлитись на безвідходний світ, роблячи найкраще з усіх інгредієнтів та природних побічних продуктів, а також роблячи стійку красу розкішною та ефективною.

hydrolates

ДОЗНАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО